čtvrtek 15. března 2012

Jarní ozdoby / Wiosenne ozdoby

Konečně jsem dodělala jarní ozdoby do školky. Rozárka vše připravila včas, jen na mne zbylo stříhání z fólie. Musela jsem použít malé ostré nůžky. Rozárka je levoruká, má své vlastní nůžky, ale takové dětské s kulatou špičkou, nedařilo by se jí vybrat zatáčky malých ozdůbek. No, napsala jsem si seznam úkolů (v poslední době u mne tolik oblíbený), abych opravdu na nic nezapomněla :-) Ozdoby jsou vystřižené, tavnou pistolkou nalepené a připravené na cestu do školky.
Musím jen dodat, že já malovala pouze kontury a vystřihovala jsem. Vše ostatní zvládla Rozárka sama. Kolíky si připravila, manžel jen namíchal barvičku, zajíčky lepila Herkulesem,  bohatě to stačilo. Na zapichovátka jsem použila tavnou pistolku. Jinak se slupovací barvou zápasila Rozárka sama :-) Také vybírala hyacint, měl by být růžový. No, takže ozdoby vezeme zítra do školky a výstava bude ve středu. Těším se, bude tam veseleji (i když vnitřek školky je i tak krásný), bude zajímavé prohlédnout si všechny výtvory. Kamarádka Rozárky hlásila, že donese květník plný tulipánů :-)

Wreszcie dokończyłam wiosenne ozdoby do przedszkola. Rozarka wszystko zrobiła na czas, ja tylko wycinałam ozdóbki z folii. Potrzebne były ostre nożyce. Rozarka jest leworęczna, ma własne nożyce, ale takie dziecięce, więc nie dałaby rady w zakrętach. No, napisałam sobie listę zadań i nie zapomniałam!! Hura hura! Wycięłam i ozdoby gotowe są do wzięcia do przedszkola na wiosenną wystawkę.
Muszę dodać, że tylko zrobiłam konturki i wycinałam. Resztę załatwiła Rozarka, jestem z niej dumna! Też wybrała hiacynt, będzie różowy. Jutro wszystko zabiera do przedszkolka, wystawa jest w środę. Będzie ciekawe pooglądać wszystkie ozdoby, przedszkole na pewno będzie o wiele weselsze (jego wnętrze jest i tak bardzo ładne). Koleżanka Rozarki zapowiadała, że przyniesie kwietnik pełny tulipanów :-)






PS: Pár zajíčků a kytek zůstalo a jeden kolík se zajíčkem také :-) Rozárka slíbila, že si je mohu nechat. Hurá hurá! Jde se kupovat hyacint :-)
PS: Kilka zajączków i kwiatków zostało, też jedna klamerka z zajączkiem jest wolna :-) Rozarka obiecała, że mogę je sobie zostawić. Hura hura! Trzeba kupić hiacynt :-)

Wszystkim dziękuję za miłe komentarze pod poprzednim postem! i cieszę się na miłe odwiedziny ♥
Všem moc děkuji za milé komentáře v minulém postu! a těším se na další návštěvu ♥

6 komentářů:

  1. Rozarka jest utalentowana tak jak ty :) Piękne ozdoby :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prześliczne...zajączki na klamerkach zwaliły mnie z nóg...cudowne;) Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko malá je šikovná po mamince.. zajíčci jsou perfektní i ostatní kytičky . krásný víkend Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, to máte krásné...:o) Ti zajíčci na kolíčku - to je fajné :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Piękne ozdoby :)
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...